Theta Fuel fiyat tahmini: Theta Fuel jetonu akıllıca bir yatırım mı?

Theta Fuel fiyat tahmini: Theta Fuel jetonu akıllıca bir yatırım mı?

Serkan Çorum Serkan Çorum
Cumartesi, 13 Ağustos 2022

Canlı Theta Network grafiği her saniye güncellenen veriler ile burada. THETA analizi ve yorumlarına katılmak için ve Theta Network değeri için tıklayın.

Theta Fuel (TFUEL) Theta Network'ün ikincil madeni parasıdır, gözde medya ve eğlence endüstrisi olan bir blok zinciri çözümüdür. 2017'deki kuruluşundan bu yana, Kaliforniya merkezli kuruluş bir kurumsal destek dalgası aldı. YouTube'un kurucu ortağı Steve Chen, resmi bir danışmandır. DHVC, ZP Capital ve Sierra Ventures dahil olmak üzere özel sermaye yatırımcıları toplam 56 milyon dolar hisseye sahip oldular. Kurumsal doğrulayıcı düğümleri Google, Sony, Samsung ve Binance'i içerir.

Arkasında büyük isimler ve potansiyel olarak etkileyici yardımcı program ile Theta Fuel (TFUEL) izleme listenizde olmalı mı? Önümüzdeki aylar ve yıllar için TFUEL fiyat tahminleri nelerdir? Theta Fuel fiyat tahminimizde bu soruları ve daha fazlasını yanıtlarken aşağıda bize katılın.

Theta Ağı: Hızlı bir genel bakış

Theta nedir, Theta Fuel kripto para birimi nedir ve Theta Fuel (TFUEL) ağa katkıda bulunan nedir? “Sizin tarafınızdan desteklenen yeni nesil video ve eğlence blok zinciri” olarak tanımlanan Theta Ağı, kullanıcıların istenmeyen bant genişliğini ilgili taraflarla paylaşmasına ve bir şekilde merkezi olmayan bir YouTube platformu gibi hareket etmesine olanak tanır.

Bu süreç, büyük bir küresel düğüm ağı aracılığıyla mümkün kılınmıştır. Çalışan bir bilgisayarı olan herkes bir düğümü etkinleştirebilir ve ağa yardımcı olarak TFUEL ödülleri kazanmaya başlayabilir.

Theta Ağı, merkezi olmayan bir bilgi işlem biçimi olarak düşünülebilecek uç bilgi işlem teknolojisini kullanır. The Verge'e göre , "Edge bilişim, tüm işi yapmak için bir düzine veri merkezinden birinde buluta güvenmek yerine, veri kaynağında veya yakınında yapılan bilgi işlemdir."

Theta Fuel: Tokenomik ve yardımcı program

Theta Network'ün yönetim belirteci THETA ile karıştırılmaması için TFUEL, Theta blok zincirindeki birçok işlemin temelini oluşturur. Kullanıcılar, TFUEL ödülleri aracılığıyla fazla bant genişliğini paylaşmaya teşvik edilir. Video akışlarını aktaran ve video kodlama görevlerini gerçekleştiren Edge Node'lar TFUEL'de ödenir. Temmuz 2021'de, kullanıcıların daha fazla bant genişliği kullanılabilirliği sağlayan bir Edge Node yükseltmesi olan Elite Edge Node ağına katkıda bulunmalarına olanak tanıyan bir stake sistemi tanıtıldı.

Tamamen seyreltilmiş TFUEL madeni paranın dolaşımdaki 5,3 milyar arzının toplam %42,12'si şu anda 7,865 Elite Edge Node'a paylaştırılmış durumda. Her bir TFUEL jetonu 0.0752 $ olarak fiyatlandırılır ve yaklaşık 400 milyon $'lık bir piyasa değeri elde edilir. Son 24 saatlik 192 milyon dolarlık işlem hacmi, piyasa değerinin yaklaşık %50'sini oluşturdu.

TFUEL sürekli olarak ağ kullanımına dayalı olarak basıldığından, enflasyonist bir kripto para birimidir. Bu nedenle, bir ağ ücreti yoluyla deflasyonist bir önlem getirildi. Bu ağ ücretleri, TFUEL'i yakmaya gider ve böylece dolaşımdaki rakamı azaltır. NFT'nin 2022'nin başlarında piyasaya sürülmesi, işlem hacmini artırarak TFUEL deflasyonuna daha fazla katkıda bulundu.

TFUEL, öncelikle Teta Ağı'ndaki ödüllerin dağıtımı yoluyla elde edilir. Ek olarak Binance, Bithumb, Gate.io, KuCoin ve diğer büyük borsalar bir dizi ticaret çiftini destekler.

Tahminler 

WalletInvestor'ın 2022 için Theta Fuel fiyat tahmini, TFUEL'in "kötü uzun vadeli (bir yıllık) bir yatırım" olduğunu gösteriyor ve tokenin değerinin çoğunu kaybedeceğini ve Aralık ayı sonuna kadar 0,0063 dolardan işlem göreceğini tahmin ediyor.

Gov Capital , 12 aylık 0,39 dolarlık bir fiyat hedefi vererek daha yükseliş görünümü sağlıyor. 2025 için  Theta Fuel fiyat tahmini , jetonun Mart ayında 1 doları geçmesi ve yılı 1,35 dolardan kapatması. Site ayrıca 2,47 dolarlık beş yıllık bir görünüm sağlıyor.

PricePrediction'ın TFUEL fiyat tahmini de yükseliş gösteriyor ve 2025 fiyat hedefi 0,23 dolar ve 2027 hedefi 0,47 dolar. Daha ileriye bakıldığında, tahmincinin 2030 için ortalama Theta Fuel fiyat tahmini 1.54$'dır.

DigitalCoinPrice'ın Theta Fuel fiyat tahminine göre , kripto para birimi öngörülebilir gelecekte 1 doların altında kalmayı bekleyebilir. Fiyat hedefleri, 2022 için 0,10 ABD doları, 2025 için 0,15 ABD doları ve 2030 için 0,34 ABD dolarıdır. Kullanılan ölçümlerin çoğu, satın alma veya tarafsız yatırım stratejisine işaret eder.

Her zaman bu Theta Fuel fiyat tahmini tahminlerinin tam da bu olduğunu unutmayın. Bir rehber olarak faydalı olsalar da, finansal tavsiye olarak alınmamalıdırlar. Yatırım yapmayı düşündüğünüz herhangi bir proje için daima daha fazla araştırma yapın. Currency.com teknik incelemeyi, yol haritasını, ekip geçmişini ve sosyal medya kanallarını araştırmanızı önerir. Üçüncü taraf, bağımsız tavsiye de aranmalıdır.

SSS

Kaç Theta Yakıtı var?

Şu anda dolaşımda 5.61 milyar TFUEL var. TFUEL tamamen seyreltilmiş ve şişiricidir, yani dolaşımdaki rakam her zaman yükselir. Enflasyonu kontrol etmek için Theta, ağ ücretleri aracılığıyla bir yakma mekanizması başlattı.

Theta Fuel iyi bir yatırım mı?

Theta Fuel tipik olarak Theta Network'te bir yardımcı program belirteci olarak kullanılır. Theta'ya yatırım yapmak isteyenler için THETA yönetişim belirteci daha iyi bir seçenek olabilir. Kararınız ne olursa olsun, Currency.com, yatırım yapmayı düşündüğünüz herhangi bir kuruluş için her zaman tam bir durum tespiti incelemesi önerir.

Theta Fuel yükselecek mi?

Çevrimiçi tahminciler genellikle TFUEL'in mütevazı miktarlarda artacağı konusunda hemfikirdir. Dijital tahmincilerin yatırım stratejisi konusunda otorite olmadığını ve yalnızca bir rehber olarak kullanılması gerektiğini unutmayın.

Theta Fuel'e yatırım yapmalı mıyım?

Bu sonuca, bağımsız, üçüncü taraf tavsiyesiyle birlikte projenin kapsamlı bir incelemesinden sonra kendiniz gelmelisiniz. Currency.com bir finansal danışman değildir ve bu makale tarafsız bir bilgi kaynağı olarak tasarlanmıştır.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.