Mobox Coin Nedir? Yorum, Grafik ve Geleceği. Mbox USDT.

Mobox Coin Nedir? Yorum, Grafik ve Geleceği. Mbox USDT.

Serkan Çorum Serkan Çorum
Pazar, 10 Temmuz 2022

Mobox Coin Nedir? Yorum, Grafik ve Geleceği. Mbox USDT Fiyatı Analizi. Mobox Yorumları Neler? Güncel Fiyat Tahminleri.

Mbox Coin Nedir?

MOBOX, BSC (Binance Smart Chain) üzerine inşa edilmiş, ücretsiz ve oynaması kolay bir oyun oluşturmak için merkezi olmayan finans (DeFi), değiştirilemez tokenler (NFT'ler) ve blok zinciri oyun özelliklerini birleştiren topluluk odaklı bir GameFi platformudur. -ekosistem kazanın. Nisan 2021'de piyasaya sürüldü.

MOBOX ayrıca bir oyun yaratıcısı ve bir NFT yaratıcısı üzerinde çalışıyor. Geliştiriciler, kendi oyunlarını ve NFT'lerini başlatmak için platformu kullanabilir. Kullanıcılar velayetsiz bir cüzdan, e-posta veya telefon numarası ile giriş yapabilirler. Mobox'ın kullanıcı arayüzü Masaüstü, IOS ve Android'de mevcuttur.

Oyunu oynamak için NFT'lerin kilidini açan ANAHTAR jetonlarını kazanmak için MBOX jetonlarını veya diğer kripto para birimlerini stake etmeniz gerekir, ancak daha iyi karakterler maliyetlidir.

MOBOX'un üç oyunu vardır: Block Brawler, Token Master ve Trade Action. Kullanıcılar oyunu doğrudan MOBOX'ta oynayabilir.

NFT'ler Oluşturma

Likidite Havuzları, Verim Çiftçiliği ve NFT'leri kullanan GameFi altyapısı, yalnızca kullanıcılar için en iyi getiri stratejilerini bulmakla kalmayacak, aynı zamanda çok sayıda oyunda kullanılabilecek benzersiz NFT'ler üretecektir. Bu, MOBOX kullanıcılarına ücretsiz oynama ve tek bir işlemde kazanma konusunda benzersiz bir yetenek verir.

Kasa sözleşmeleri, kullanıcılara mümkün olan en iyi verimi sağlamak için en uygun otomatik birleştirme stratejisini kullanır. Bu durumda, kullanıcı Pancake Likidite Havuzuna iki varlık yatırır (Sorunsuz bir deneyim sağlamak için bu, MOBOX platformunda yapılabilir) ve bir Pancake LP jetonu alır. LP jetonu, CAKE madenciliğini kullanacak ve CAKE ödüllerini protokole yeniden yatıracak ve kullanıcılara temel LP'den daha fazlasını verecek olan MOBOX Kasalarına yatırılabilir.

NFT Pazar Yeri

MOBOX NFT pazarı, kullanıcıların MOMO NFT'leri alıp satabilecekleri merkezi olmayan bir borsadır. Kullanıcıların MOBOX meta veri tabanında NFT ticareti yapabileceği, ödünç verebileceği ve kiralayabileceği merkezi olmayan bir pazar yeri.

NFT'leri paketler halinde satın almanın yanı sıra çiftçilik veya bahis faaliyetinizi durdurmadan ticaret yapma seçenekleri vardır. Proje, NFT satışlarından %5'lik bir kesinti alıyor ve bunun %80'i Geri Alım ve Yakma havuzuna gidiyor.

MOBOX jetonları, MOBOX platformundaki yerel kripto para birimidir.

MOBOX Yol Haritası

  • Önemli özellikler kullanıma sunuldu
  • MOBOX Merkezi Olmayan ve Merkezileştirilmiş Cüzdan yayınlandı.
  • MOBOX MOMO NFT merkezi olmayan değişim.
  • Daha yüksek verim için Verim Çiftçiliği sözleşmelerini optimize edin.
  • Binance NFT Marketplace'te MOMO NFT Gizemli Kutular tamamlandı.
  • BSC ekosistemindeki projeler arasında En Değerli İnşaatçı II (MVBII) programı için seçildi.

Yaklaşan beklenen yol haritası

  • Kullanıcıların NFT'leri Binance Akıllı Zincir (BSC), ETH ve TRON arasında taşımasına olanak tanıyan NFT'ler için zincirler arası köprüler geliştirin.
  • MOBOX NFT Oluşturucu Platformu.
  • API'leri kullanmak için yerleşik ilk üçüncü taraf geliştirici.
  • Legendary MOMO NFT için Tier 1 IP'yi genişletin.

Mbox USDT

Mbox usdt canlı fiyat grafiği aşağıda:

Biz Mbox coin geleceği konusuna devam edelim. Tahminlere bakmadan önce, madeni para performansına genel bir bakış atalım.

MOBOX Coin Yorum

Piyasaya sürüldükten sonra, 10 Nisan 2021'de 4.0418$'dan 22 Haziran 2021'de 0.4848$'a düştü. Temmuz ayına kadar yatay işlem gördü. Ardından Ağustos 2021'de token 10.69$'a yükseldi. Eylül ayında düşmesine rağmen, yılın ilerleyen zamanlarında rekor seviyelere yükseldi ve 1 Aralık 2021'de 15.42 dolara yükseldi. Token hemen ardından düştü ve 11 Mart 2022 itibariyle 1.7988 dolara düştü. 19 Mayıs 2022 itibariyle, MBOX tokeni 1.18$ civarında işlem görüyor.

Belirteç maksimum 1 milyar MBOX arzına, toplam 389 milyon MBOX arzına ve 80 milyon MBOX'un hemen altında mevcut dolaşım arzına sahiptir. 93 milyon dolarlık bir piyasa değeri var. Bu bilgi bir MOBOX fiyat tahminini nasıl etkiler? Sizleri ünü kripto sitelerinin mbox coin yorumları ile baş başa bırakalım.

MOBOX Coin Geleceği

Kripto para piyasanın doğası gereği çok fazla manipülasyon açık bir ekosistem. Mbox coinin gelecekteki fiyatını etkileyebilecek birçok değişken sebebiyle, verilen fiyat tahminleri özellikle uzun vadeli tahminler, her zaman dikkatle yapılmalı ve değerlendirmelidir.

Bunu unutmadan, bazı MBOX fiyat tahminlerine birlikte bakalım.

Gov.Capital, yükseliş tahmininde bulunuyor, MOBOX'un bir yıl içinde 10.37 dolara ve beş yıl içinde ise 71.99 dolara çıkabileceğini ifade ediyor.

DigitalCoinPrice, 2023 için MOBOX coin fiyat tahmininin 1,69 dolar olabileceğini bildiriyor. 2025 yılı için ise MOBOX fiyat tahmini 2,21 dolar civarında.

WalletInvestor, kriptonun beş yıl içinde neredeyse 5,34 dolara yükselmeden hemen önce bir yıl içinde 1,95 dolara çıkacağını ifade etti.

Kaç tane MOBOX var?

Belirteç maksimum 1 milyar MBOX belirteci arzına, toplam 389.181.745 MBOX arzına ve mevcut dolaşımdaki 79.853.075 MBOX arzına sahiptir.

MOBOX iyi bir yatırım mı?

Potansiyel olarak: uzmanlar token konusunda kesinlikle iyimser. Proje, madeni paranın performansı açısından iddialı bir yol haritasına ve sağlam bir büyümeye sahip.

Kripto değişkendir ve asla kaybetmeyi göze alabileceğinizden daha fazla yatırım yapmamayı her zaman hatırlamanız gerekir.

MOBOX yükselir mi?

Uzmanlar yükseleceğini düşünüyor, ancak düşebilir de. Tahminler genellikle tamamen yanlış olabilir.

MOBOX'a yatırım yapmalı mıyım?

Yatırım, bireysel finansal hedeflere dayanan son derece kişisel bir çabadır. MOBOX ekosistemindeki gelişmelerden haberdar olun.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.